Retur och reklamation

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt från den dag du mottagit din försändelse. 

Varor som returneras ska skickas tillbaka i ursprungligt skick, med etikett, oskadad förpackning och alla märkningar kvar på plats. 

Ansvar och kostnad för returfrakt ligger på kunden i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).

Gör så här för att returnera:
1. Maila oss på info@summervilleorganic.com och uppge ditt ordernummer samt vilken eller vilka produkter du önskar returnera. Enklast är att svara på den orderbekräftelse du fick på mail i samband med köpet och bara ange vilken eller vilka varor du önskar returnera.
2. Packa varan så att den är skyddad under transporten. Lägg i följesedeln eller en lapp med ditt namn och ordernummer i paketet så att vi vet vem returen kommer ifrån. 
3. Notera det returnummer du får på mail från oss och ta med det till ett DHL Servicepoint utlämningsställe.
4. På DHL:s utlämningsställe skrivs en returetikett ut som ni fäster på paketet och skickar iväg. Du får ett kvitto på din paketinlämning, spara detta.
5. När returen har kommit in till oss och behandlats, vanligtvis inom en vecka, återbetalar vi produktens värde till dig (vid kortbetalning) eller krediterar fakturan (vid fakturabetalning). Vi drar av för den verkliga fraktkostnaden för returen, dock max 100 kr vid retur inom Sverige. 

Alternativ för retur av produkt

Om det är en liten produkt du önskar returnera, till exempel en haklapp eller liknande, kan du välja att skicka den med posten brev till oss istället. Du frankerar då själv brevet och skickar det till:

BabyNord AB
Att. Summerville retur
Hantverksvägen 6
764 93  Väddö

Kom ihåg att lägga i följesedeln eller en lapp med ditt namn och ordernummer så att vi vet vem returen kommer ifrån. 

När returen är mottagen krediterar vi dig för produkten. Notera att du som kund själv är ansvarig för returen tills den är oss tillhanda.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.