Betalning och leverans

Handla och betala

Alla priser är angivna inklusive svensk moms 25%.
Order över 299 kr skickas fraktfritt inom Sverige. 
Order över 500 kr skickas fraktfritt inom EU.
Exakt fraktbelopp för orderns syns i Kassan innan utcheckning. 

När du har lagt en beställning får du en orderbekräftelse till din e-post. Har du inte fått bekräftelsen inom en timme, vänligen kontrollera din skräppost/spamfilter. 

Spara bekräftelsen för att underlätta framtida kontakt. Bekräftelsen utgör också kvitto på köpet du genomfört. 

Om du önskar göra ändring i, eller avbeställa, ordern, vänligen kontakta oss snarast möjligt på info@summervilleorganic.com. Uppge ditt ordernummer för att underlätta kontakt. 

Du kan avbeställa din order utan kostnad fram tills beställningen har behandlats.


Betalsätt

Kortbetalning

Du kan välja att betala med bank- eller kreditkort som Visa och Mastercard. 

Ingen extra kortavgift tillkommer. 

Våra kortbetalningar hanteras säkert och krypterat av vår betalpartner Klarna AB.

Faktura

Du kan betala mot faktura när du har fått varorna. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturaköp hanteras av Klarna AB. 

Fakturan skickas till den e-postadress du registrerar i samband med att du lägger ordern. Fakturan har en betaltid om 14 dagar. 

Faktura som betalsätt kan användas vid leverans inom Sverige och Norge, förutsatt att leveransmottagare är densamme som fakturamottagaren. 

Om du har frågor angående din faktura är du välkommen att kontakta Klarna på tel 08-120 120 10. Läs också Klarnas köpvillkor

Klarna Konto

Med Klarna konto samlas dina köp under en månad på en faktura som kommer i slutet av månaden. Läs mer på Klarna.

Frakt och leverans

Vid köp över 299 kr skickas ordern fraktfritt inom Sverige och över 500 kr fraktfritt inom hela EU. 

Exakt fraktbelopp för ordern syns i kassan innan utcheckning. 

Din order skickas normalt inom 1-2 arbetsdagar. Normal leveranstid är 1-3 dagar. Tänk på att förseningar i transporten kan inträffa. Detta ligger utanför vår kontroll och vi kan därför inte ge leveransgarantier. 

Ordrar skickas med DHL Servicepoint och kommer till ditt närmaste DHL utlämningsställe. Kontrollera gärna var ditt närmaste utlämningsställe finns. När paketet finns att hämta på utlämningsstället får du ett SMS till det mobilnummer som du har registrerat hos oss i samband med köpet. Det är därför mycket viktigt att du anger rätt mobilnummer för att du ska få SMS-aviseringen. 

Paket ligger på utlämningsstället i 14 dagar för uthämtning, därefter går det i retur till oss. Se vidare nedan under Ej uthämtade paket.

Små leveranser kan skickas med posten och kommer då direkt i din brevlåda.

Utanför EU: för leverans utanför EU, t ex Norge och Åland, tänk på att tull, moms och lokala skatter kan tillkomma på din order. Alla tillkommande kostnader vid leverans utanför EU betalas av mottagaren. Kontakta gärna dina lokala myndigheter och tullkontor för mer information. 


Ej uthämtade paket

Paket ligger på utlämningsstället för uthämtning i 14 dagar. Paket som inte hämtas ut skickas därefter i retur till oss. 

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för returfrakt samt den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket. För detta tar vi ut en avgift om 250 kr.  

Om du ångrar ett köp är det bättre att hämta ut paketet och sedan returnera det till oss, se vidare nedan under Retur & Reklamation


Skadat gods

Om paketet är skadat vid leverans ska du reklamera det direkt på ditt utlämningsställe i samband med att du hämtar ut paketet. Ta gärna bild på det skadade emballaget.

Om det är något fel med den levererade produkten, kontakta oss omgående på info@summervilleorganic.com. Kom-ihåg att ange ditt ordernummer vid kontakt och bifoga gärna en bild på produkten som visar skadan.  

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.